Wat wij doen bij Denwood

Denwood is gespecialiseerd in het maken van producten op maat en naar wens van de klant. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom wordt ieder project gestart met een persoonlijk gesprek, waarin wij graag met u meedenken. Denwood werkt met diverse materialen, waardoor alle meubels een unieke uitstraling hebben. 

Een houten tafel met stalen onderstel, inbouwkast of een audiomeubel passend bij uw interieur? Geen probleem.

Bij Denwood gaan wij geen uitdaging uit de weg. Nieuwsgierig? Hieronder kunt een aantal projecten bekijken.  

Japanse Kledingkast

Deze kast is een combinatie tussen de Japanse en moderne stijl. De kast is hoofdzakelijk gemaakt van gefineerde platen met als toplaag eiken. Verder zitten er in de laden traditionele zwaluwstaarten en gaat er led-verlichting branden wanneer de deuren worden geopend. Kortom, het is een traditionele kast met de gemakken en uitstraling van deze tijd.

Noten Audiomeubel

Dit meubel is gemaakt van Amerikaans noten en gebaseerd op een klassieke stijl met moderne details. Doordat de nerfrichtingen aansluiten, lijken de lades en deurtjes één geheel.  De warme kleuren van het Amerikaanse noten geven dit meubel een sprekende uitstraling.

Hieronder ziet u een aantal op maat gemaakte meubels, passend binnen het bestaande interieur. 

eetcafe

Aurora

 

Timmerwerk

Denwood werkt in een breed segment. Heeft u de wens voor een nieuwe schutting, overkapping of wilt u uw zolder opdelen in verschillende kamers? Ook hiervoor kunt u bij Denwood terecht. 

 

Denwood houdt niet van verspilling. Daarom worden de laatste stukjes hout omgetoverd tot bijvoorbeeld een snijplank, hakblok of fotolijst. Hierdoor wordt zo weinig mogelijk afval geproduceerd en heeft u unieke details in huis. 

fotolijst
Hakblok | esdoorn - noten
Snijplank noten
Spiegel
Steigerhouten poppenhuis
Esdoorn serveerplank
Show More

© Copyright 2019 - Denwood | Realisatie Dennis Deijle | Tekst Cindy Deijle

Contactgegevens

 

Adres

Rietvinkkade 1B

1531 CN Wormer

Telefoonnummer
06 81 97 79 63

E-mail

info@denwood.nl

KvK-nummer

73920401

Menu

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

Volg Denwood op 

Algemene voorwaarden

Japanse kast